Update 10 april, 13:00 uur
 
Alle activiteiten van Leonardo da Vinci Innovation (LdVI) opgeschort.

Het kabinet in Nederland heeft besloten om de coronamaatregelen te verlengen tot en met 28 april. In Duitsland zijn alle groepsactiviteiten gestopt tot 30.6.2020.

Voor de participanten van Leonardo da Vinci Innovation en haar activiteiten betekent dit dat voorgenomen activiteiten niet doorgaan of verzet worden naar najaar 2020 of voorjaar 2021.
Het projectbureau LdVI is momenteel met partners aan het overleggen wat de mogelijke consequenties zijn voor het geplande programma.  Daarnaast zijn we met het programmabureau van Interreg Gronau in gesprek over de consequenties van het mogelijk niet of later doorgaan van geplande activiteiten. Ook zijn we in gesprek over alternatieve invullingen. De gesprekken zijn gaande en niets is nog concreet. Zodra er meer duidelijkheid is dan zullen we dit direct communiceren.

Vooralsnog gaan wij ervan uit dat de meeste activiteiten van LdVI gewoon doorgaan maar dan op een ander moment en wellicht met aangepaste milstone’s. We werken als projectbureau nu natuurlijk vanuit huis. Uiteraard volgen wij ook de ontwikkelingen op de voet.

Houd je aan de regels van de overheid en blijf in de tussentijd lief voor je medemens en denk aan een ander.

 

Leonardo da Vinci
inspiratiebron en symbool voor innovatie
in de grensregio

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Leonardo da Vinci Innovation project door ons uw naam en e-mailadres te sturen.